Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες για να αποποιηθεί των ευθυνών του

Παρέμβαση με δήλωση on camera, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ταλαιπωρία των πολιτών από την κακοκαιρία Ελπίδα και σε συνέχεια της τοποθέτησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, «εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες» σημειώνοντας πως η κυβέρνηση «γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο».

Παράλληλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες. Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση.

»Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά. Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων