Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Τζ. Πανούσης: Ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στο αγόρι του Μ. Αλεξάνδρου, τον Ηφαιστίωνα (VIDEO)

Σπάνια τον βλέπουμε να δίνει συνέντευξη σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, όμως όταν μιλά οι δηλώσεις τους δεν παιρνούν απαρατήρητες. Ο ανατρεπτικός Τζίμης Πανούσης μίλησε σε πρωινή εκπομπή και έδωσε τη δική του ιδιαίτερη ερμηνεία τόσο για το πολιτικό σκηνικό της χώρας, όσο και για τον τάφο της Αμφίπολης.

«Δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε κομματική χούντα. Είναι τηλεπαιχνίδι. Όταν έχουμε μπόνους 50 εδρών στον εκλογικό νόμο δεν είναι δημοκρατία. Και όποιος συμμετέχει σε αυτό, και κυρίως καταγγέλω τα δήθεν αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν κι αυτοί ως αντιπολίτευση. Θα έπρεπε να έχουν φύγει να μη συμμετέχουν σε αυτό το τερατούργημα».

«Ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα. Ο Ηφαιστίωνας είναι το αγόρι του Μέγα Αλέξανδρου, ήταν αιδιοφόρος. Δεν ήταν ομοφυλόφιλος ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν άνδρας τα είχε με τον Ηφαιστίωνα και του έφτιαξε αυτόν τον υπέροχο τάφο».

«Σε ένα με ενάμιση μήνα γίνονται εκλογές, ρίχνουν τον Σαμαρά οι δικοί του ΠΑΣΟΚ και δικοί του βουλευτές, ο Τσίπρας πιάνει γύρω στο 30% – 31% και έχει γύρω στους 110 – 112 βουλευτές, βρίσκει τους υπόλοιπους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που τον υποστηρίζουν υπό τον όρο να βάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή».

«Έχω φτάσει τα 100 δικαστήρια, τα έχω κερδίσει όλα. Έχω λευκό ποινικό μητρώο».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων