Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Τζο, γνωστός και ως «γκάφας», Μπάϊντεν!

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό για τη δεύτερη θητεία στην προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα, ο αμερικανός Αντιπρόεδρος, Τζό Μπάϊντεν, διασχίζει την Ευρώπη προχωρώντας από γκάφα σε γκάφα.

Το ταξίδι του Αντιπροέδρου τον έφερε σε τρείς ευρωπαϊκές χώρες τη Γερμανία, τη Γαλλία, και τέλος τη Μεγάλη Βρετανία.

Στη Μεγάλη Βρετανία, ο γνωστός γκαφατζής Μπάϊντεν, μετά την ολοκλήρωση συνάντησης του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας στην οποία συμμετείχε, δήλωσε «χαρούμενος που το έκανα, έχω περάσει τη μισή ζωή μου στο δικό μας Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας. Στην πραγματικότητα ο 70χρονος γκαφατζής Τζό έχει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ μόνο τέσσερα χρόνια που είναι Αντιπρόεδρος και όχι 35.

Επίσης, στο Λονδίνο, Ο Μπάϊντεν εξήρε το στενό δεσμό μεταξύ ΗΠΑ και Αγγλίας δηλώνοντας με υπερηφάνεια ότι πρόκειται για τη μοναδική χώρα με την οποία οι ΗΠΑ έχουν «ανοικτή σχέση», κάτι που σαφώς παραπέμπει σε σεξουαλικό υπονοούμενο.

Στη συνέχεια σε ομιλία του για την κρίση στην Ευρωζώνη μπέρδεψε την Πορτογαλία με την Πολωνία, αν και στο πρακτικό του Λευκού Οίκου το λάθος εξαφανίστηκε.

Ουκ ολίγες φορές έχει αποκαλέσει τον εαυτό του Πρόεδρο, αν και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν φαίνεται να παρεξηγείται.

Ο Αντιπρόεδρος παρά την ηλικία του φλερτάρει έντονα με την ιδέα να κατέβει για Πρόεδρος στις εκλογές του 2016, κάτι που σαν ιδέα και μόνο κάνει τα κωμικά σόου των ΗΠΑ, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και γενικά τα ΜΜΕ της Αμερικής και όχι μόνο να τρίβουν τα χέρια τους αφού είναι σίγουρο ότι θα τους προμηθεύσει με αμέτρητο υλικό για γέλια και πολλές φορές για κλάματα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων