Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Τζόκοβιτς: «Με έχουν επηρεάσει όσα λέγονται για τον πατέρα μου, φυσικά είμαστε ενάντια στον πόλεμο»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί.

Ο άνθρωπος των 9 κατακτήσεων του συγκεκριμένου Grand Slam μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το τι έχει συμβεί με τον πατέρα του, τον οποίο η κάμερα έπιασε να φωτογραφίζεται με την ρωσική σημαία. Ο πατέρας του όσον αφορά το γεγονός ισχυρίζεται πως ήταν μια άτυχη στιγμή και ότι νόμιζε πως η σημαία ήταν της Σερβίας, όταν ο φακός απαθανάτισε την εν λόγω στιγμή.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε δύο εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό, για το συμβάν και το αν έχει επηρεαστεί από αυτό, λέγοντας:

«Αυτό που έχει γίνει χθες ήταν άτυχο και μια παρερμηνεία του τι συνέβη. Κακώς κλιμακώθηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο, φυσικά με επηρέασε πάρα πολύ καθώς το έμαθα μόλις χθες το βράδυ.

Ο πατέρας μου, ολόκληρη η οικογένειά μου και εγώ, έχουμε περάσει πολλούς πολέμους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Όπως είπε ο πατέρας μου στην ανακοίνωσή του, είμαστε κατά του πολέμου, δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ οποιαδήποτε βία ή οποιονδήποτε πόλεμο. Ξέρουμε πόσο καταστροφικό είναι αυτό για τους ανθρώπους σε κάθε χώρα που περνάει πόλεμο».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων