Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Το Vacheron Constantin από πλατίνα είναι μία επένδυση χειρός

Σκέψου πως υποθετικά έχεις 67.000 δολάρια στην άκρη. Ποια θα ήταν η πρώτη επένδυση που θα έκανες; Ένα οικόπεδο σε καλή περιοχή; Ένα μικρό σπίτι; Ένα πολυτελές αυτοκίνητο ή θα ξόδευες όλα σε ταξίδια; Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που δεν θα έκανε τίποτα από τα παραπάνω.

Όχι πως θα τα κρατούσε ως κάβα για τις δύσκολες στιγμές αλλά πως θα τα επένδυε σε μία «έξυπνη» κίνηση. Όπως το νέο ρολόι της Vacheron Constantin, του ελβετικού οίκου που ειδικεύεται σε πολυτελή ρολόγια. Το «Patrimony Moon Phase Retrogade Date» έρχεται σε πλατίνα και πηγαίνει το συγκεκριμένο μοντέλο στο επόμενο επίπεδο. Παρόλο που διατηρεί το ίδιο μέγεθος της κάσας των 42.5 mm, τα περισσότερα στοιχεία (όπως οι δείκτες και το φινίρισμα) έχουν αντικατασταθεί από πλατίνα 950.

Οι δύο δείκτες από πλατίνα δείχνουν την ώρα και τα λεπτά ενώ ο τρίτος μπλε δείκτης την ημερομηνία. Επίσης στο κάτω μέρος του καντράν εμφανίζεται ο κύκλος του φεγγαριού και το ρολόι ολοκληρώνεται μ’ ένα βαθύ μπλε δέρμα από αλιγάτορα του Μισισιπή.

Κοστίζει 67.000 δολάρια και μόλις 50 κομμάτια θα βγουν σε κυκλοφορία. Ίσως και σε αυτό να οφείλεται η «τσιμπημένη» τιμή του.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων