Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Βαλάντης: Η ανεκδιήγητη ατάκα που εξόργισε την Καινούργιου [βίντεο]

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τρίτης (24/5), όταν ο Βαλάντης ξεστόμισε μια απαράδεκτη ατάκα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει έντονα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής συναντήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα με τον Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο βρίσκεται ήδη σε αντιπαράθεση, με την κουβέντα να ξεφεύγει.

«Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει την απάντηση: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Στη συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λάγιος με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο και τον τραγουδιστή να λέει τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα. «Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», είπε από την πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό που έκανε πυρ και μανία, όμως, την παρουσιάστρια ήταν μια αναφορά του Βαλάντη σε αυτούς που έχουν παιδιά, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν. «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ». Τότε η Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη του απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».

HTML tutorial

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων