Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μία μαγική βραδιά στο θέατρο Πέτρας

Μία μοναδική παράσταση είχαν την τύχη να απολαύσουν οι χιλιάδες φίλοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που βρέθηκαν το βράδυ Παρασκευής στο θέατρο Πέτρας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με δυναμική διάθεση, στην πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του μετά την πανδημία, ταξίδεψε το κοινό του σε σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, αλλά και του ελληνικού τραγουδιού. Από τον Νίκο Καββαδία και τον Άλκη Αλκαίο στον Οδυσσέα Ιωάννου και τον Απόστολο Μπουλασίκη.

Από τον «George Allum» και το «Πόρτο Ρίκο» στις «Μικρές Νοθείες» και τις «Ψυχές και τις αγάπες». Μία από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της παράστασης, αποτέλεσε η ενότητα τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη με τον Βασίλη να ερμηνεύει: «Χάθηκα», «Δακρυσμένα μάτια» και «Όμορφη πόλη».,

Όλοι όσοι κατέκλυσαν το θέατρο Πέτρας τήρησαν όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα έγιναν ένα με τον «αιώνιο έφηβο» σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και λυρισμό.

Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, όπως επίσης η Μαίρη Μπρόζη και ο Απόστολος Μόσιος, οι οποίοι με τις φωνές τους συνόδευσαν τον δημοφιλή ερμηνευτή στο μοναδικό μουσικό ταξίδι του.

Τα επόμενα ραντεβού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το κοινό του είναι στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (29/7), στο Κιάτο (1/8) και στο αρχαίο θέατρο ΔΙΟΝ στις 12/8.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων