Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Viral: Την διέκοψε η κόρη της on air για έναν… μονόκερο

Τη… δόξα της οικογένειας του καθηγητή Κέλι ο οποίος το 2017 έγινε διάσημος μετά την «παρέμβαση» των παιδιών του που ήθελαν να παίξουν ενώ έδινε συνέντευξη στο BBC φαίνεται ότι ζήλεψε η κόρη της βοηθού καθηγήτριας για θέματα δημόσιας υγείας στο London School of Economics Κλερ Γουίναμ.

Ενώ η μητέρα της μιλούσε στο βρετανικό κανάλι για την ανάγκη να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για τεστ του κορωνοϊού η Σκάρλετ μπήκε στο κάδρο και άρχισε να κουνάει έναν μονόκερο που είχε ζωγραφίσει.

Το μικρό κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί, μάλιστα, αλλά άρχισε να ρωτάει τη μητέρα του «πώς λέγεται αυτό;».

HTML tutorial

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα της την έβγαλε από το πρώτο πλάνο, η Σκάρλετ συνέχισε να βρίσκεται στο κάδρο τοποθετώντας τη ζωγραφιά της πάνω σε μια ραφιέρα.

Η επιμονή της μικρής προκάλεσε τελικά την παρέμβαση του δημοσιογράφου ο οποίος της έπιασε την κουβέντα με συμβουλές για το πού θα φαίνεται καλύτερα η ζωγραφιά.

Μετά τον διάλογο η Σκάρλετ φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε και γι’ αυτό αποχώρησε από το πλάνο.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο τέτοιο περιστατικό στη βρετανική τηλέοραση την Τετάρτη καθώς «θύμα» του παιδιού της έπεσε και δημοσιογράφος του Sky News.

Δράστης ο δύο ετών γιος της Ντέμπορα Χέινς ο οποίος μπούκαρε στο δωμάτιο από το οποίο έδινε το ρεπορτάζ η μητέρα του για να ζητήσει μπισκότα.

Αντίθετα, όμως, με το BBC στο Sky News διέκοψαν την σύνδεση παρά το γεγονός ότι η Χέινς απάντησε στον μικρό ότι μπορούσε να φάει δύο μπισκότα

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων