Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Viral~Τίρανα: Οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε πλατεία – Τον σταμάτησε άνδρας που πήδηξε μέσα από το παράθυρο!

Πανικό και τρόμο σκόρπισε ένα αυτοκίνητο στην πλατεία των Τιράνων, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και απειλώντας να χτυπήσει περαστικούς.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου ανακόπηκε όταν ένας άνδρας πήδηξε στην κυριολεξία μέσα στο αυτοκίνητο από το ανοιχτό παράθυρο και σταμάτησε τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με την Guardian, η σκηνή εκτυλίχθηκε χθες στην πλατεία Skanderbeg και καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο για την κάλυψη των γενικών εκλογών που διενεργούνταν στη χώρα.

HTML tutorial

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα αμάξι να κάνει κύκλους με την όπισθεν στην πεζοδρομημένη πλατεία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην αλβανική πρωτεύουσα. Αρκετά άτομα εμφανίζονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον οδηγό, επιχειρώντας να τον τραβήξουν έξω από την ανοιχτή πόρτα του κινούμενου οχήματος.

Λίγες στιγμές αργότερα η πόρτα κλείνει ενώ το αμάξι συνεχίζει να κάνει κύκλους εκτός ελέγχου, μέχρι που ένας άνδρας πηδάει μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και το σταματά.

Σύμφωνα με το βρετανικό site, η τοπική αστυνομία δήλωσε στο Reuters ότι ο 32χρονος οδηγός είχε προηγουμένως προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα τρία αμάξια σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Πιστεύεται ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως μετέδωσε το BBC επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

Λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον νεαρό που έσωσε  τους συμπολίτες του, και τον ευχαρίστησε για την ηρωική πράξη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων