Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Viral το βίντεο με τον αντιπρόεδρο του Βελγίου που δεν μπορούσε να φορέσει σωστά τη μάσκα

Ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφτηκε ένα εργοστάσιο κατασκευής προστατευτικών μασκών επίσκεψη που μάλλον αποδείχτηκε καταστροφική. Ο Κοέν Γκενς παραβρέθηκε σε μια παρουσίαση κατασκευής μασκών, στο Βίζγκμαλ του Βελγίου. Οταν όμως του έδωσαν μια μάσκα να φορέσει αποδείχτηκε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Όπως δείχνει το βίντεο από την φλαμανδική τηλεόραση, ο υπουργός που εκτελεί και χρέη αναπληρωτή πρωθυπουργού, πρώτα έβαλε την προστατευτική μάσκα στο κεφάλι του, στη συνέχεια κάλυψε μ’ αυτή τα μάτια του, ενώ δυσκολευόταν καλά-καλά να την πιάσει στα χέρια του. Τελικά, ο Βέλγος υπουργός κατάφερε να την κατεβάσει στο στόμα και τη μύτη του, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Τα social media είχαν πάρει φωτιά, με τα σχόλια να μην είναι διόλου τιμητικά για τον Βέλγο πολιτικό. Κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι ανέφεραν ότι το βίντεο αποτελεί γλαφυρό παράδειγμα αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από τη βελγική κυβέρνηση.

«Έτσι αντιμετωπίζει το Βέλγιο την κρίση κορωνοϊού», σχολίασε στο Twitter o Τομ Φαν Γκρίκεν, επικεφαλής του ακροδεξιού φλαμανδικού κόμματος Vlaams Belang.

«Αγαπητέ Τομ, όταν δέχομαι κάτι όμορφο, είμαι ευγνώμων και προσπαθώ να το βάλω, ακόμη κι αν τα αυτιά μου είναι πολύ μεγάλα», απάντησε με χιούμορ ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης, στο σχόλιο του Φαν Γκρίκεν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων