Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Βόλος: Τον πέταξε από το αυτοκίνητό του ενώ πήγαιναν στην ασυνομία να λύσουν τις διαφορές τους

Δεν ήταν η ενδεδειγμένη, όπως αποδείχθηκε, η απόφαση δύο Βολιωτών που έχουν προσωπικές διαφορές, να τις επιλύσουν ενώπιον των Αστυνομικών Αρχών, πολλώ δε μάλλον, να επιβιβαστούν στο ίδιο όχημα για να μεταβούν στην Ασφάλεια, για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στις 2 χθες το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία, οι δύο άνδρας, 43 και 60 ετών, Έλληνες υπήκοοι αμφότεροι, διαπληκτίστηκαν λεκτικά για προσωπικές διαφορές και αποφάσισαν να μεταβούν από κοινού με το Ι.Χ.Ε. του 60χρονου, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Κατά την διαδρομή ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού, άρχισε να κτυπά τον 60χρονο οδηγό με τα χέρια του έως ότου, τον πέταξε έξω από το όχημα. Ακολούθως μπήκε στην θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 60χρονος μετέβη μόνος πια, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, από την οποία κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γ.Ν.Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

HTML tutorial

Όσον αφορά στον 43χρονο δράστη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο κέντρο του Βόλου, κατά τις βραδινές ώρες και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 380 για ληστεία. Κοντά στο σημείο εντοπίστηκε και το  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας παθόντα, το οποίο αφού κατασχέθηκε εν συνεχεία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων