Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναστατώνει το καφενείο της Βουλής!

Τα φαινόμενα βίας σε μια εποχή που τα επωάζει και τα γεννά μέσα στη ζέση του κλίματος διάχυτης ανασφάλειας που διέπει τους πολίτες, φαίνεται πως σιγά-σιγά μεταφέρονται και εντός του “ναού της Δημοκρατίας”. Δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός, αν στο προσεχές διάστημα, το ελληνικό κοινοβούλιο αρχίζει να θυμίζει κορεατικό, και δεν θα σαστίσουμε αν οι βουλευτές για χάριν ψηφοθηρίας πιαστούν στα χέρια για την “προστασία των πολιτών”, μεταφράζοντας κατά το δοκούν το χρέος που έχουν απέναντι σε όσους τους εξέλεξαν. Εξάλλου, οι ύβρεις, οι αγοραίες εκφράσεις από έδρανο σε έδρανο και ένα γενικότερο τεταμένο κλίμα μεταξύ των κομματικών πτερύγων είναι καθημερινό, διαρκές φαινόμενο. Χθες, όμως, η κατάσταση παρεκτροπής φάνηκε να παίρνει και μια άλλη, πρωτόγνωρη ως τώρα διάσταση.

Όπως μαθαίνουμε βουλευτής της Χρυσής Αυγής χθες το πρωί, αφού συνομίλησε με παρευρισκόμενο εργαζόμενο στο εντευκτήριο της Βουλής, ξαφνικά άρχισε- σε κατάσταση αμόκ- να χτυπά με δύναμη το χέρι του σε μαρμάρινο τραπέζι του καφενείου και να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά…παντός υπευθύνου. Όσοι βρίσκονταν εκείνοι την ώρα στο χώρο, πάγωσαν και κοιτούσαν εμβρόντητοι και σαστισμένοι την εκτός ελέγχου αντίδραση του βουλευτή. Παρόν στη σκηνή, ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος χαμηλοφώνως και απορημένα, αναρωτήθηκε: “τί έπαθε καλέ αυτός, είναι καλά;”.

O θερμόαιμος βουλευτής στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στην αίθουσα της ολομέλειας και αφού κάθισε στα έδρανα, έγλυφε το κατακόκκινο χέρι του για να καταπραΰνει προφανώς τον πόνο του απ’ τα χτυπήματα! Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, δυστυχώς!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων