Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Βραβεία για την κοινωνική προσφορά της επιχειρηματικότητας

Γράφει η Αλεξία Ζαραδούκα

Τις πρώτες μέρες του Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, το ετήσιο Community Responsible Business Awards Gala Dinner κατά την διάρκεια του οποίου κάθε χρόνο βραβεύονται διάφορες επιχειρήσεις που διαδραματίζουν θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσω των δράσεών τους.

Την εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν περίπου 1000 καλεσμένοι, παρουσίασαν η Joanna Lumley και ο βραβευμένος με ηθοποιός (Bafta Award) James Corden ενώ την διασκέδαση του κοινού ανέλαβαν νεαροί performers από το Emerald Music School Choir του Λονδίνου.

Οι εταιρίες που διακρίθηκαν για τις δράσεις τους είναι οι εξής:

Jaguar Land Rover, Lake House, Dairy Crest (2 βραβεία), The Body Shop, Marks and Spencer, Gi Group, East of England, Jobsite, Star Pubs and Bars, Wates Group, Gentoo and Academy, 360.

Οι εταιρίες που βραβεύτηκαν έχουν συνεισφέρει σημαντικά με τις δράσεις τους το έτος 2012, με διάφορους τρόπους και διακρίθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά μέσω της επιχειρηματικότητά τους κυρίως με την παροχή εργασιακών θέσεων σε ανθρώπους που διαμένουν σε μη προνομιούχες περιοχές και συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος με τον τρόπο λειτουργίας τους και την οικολογική διαχείριση των φυσικών πόρων για την παραγωγή των προϊόντων τους.

O Stephen Howard, Chief Executive, Business in the Community δήλωσε πως οι εταιρίες που ξεχώρισαν έχουν υιοθετήσει πρωτοποριακές λύσεις στα πιο φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας θέτοντας σε νέες βάσεις την παραδοσιακή επιχειρηματική τεχνική.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων