Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βρετανία: Η πρωθυπουργός καλεί το κόμμα της να σταματήσει να καβγαδίζει

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κάλεσε τους βουλευτές του Συντηρητικού της κόμματος να σταματήσουν να την συκοφαντούν διαφορετικά διακινδυνεύουν να επιτρέψουν την άνοδο του Εργατικού Τζέρεμι Κόρμπιν στην εξουσία, μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

Μετά την απώλεια της απόλυτης πλειοψηφίας στο κοινοβούλιο κατά τις πρόωρες εκλογές, κάποιοι κορυφαίοι υπουργοί διαπληκτίζονται δημοσίως για το Brexit και για τις κρατικές δαπάνες επιδιώκοντας την ανατροπή της Μέι.

Σε μια καλοκαιρινή εκδήλωση για τους βουλευτές των Τόρις, η Μέι τους κάλεσε “να μη την συκοφαντούν και να μη γκρινιάζουν”, μετέδωσε το Sky.

“Η επιλογή είναι εγώ ή ο Τζέρεμι Κόρμπιν και κανένας δεν τον θέλει”, είπε η Μέι στους βουλευτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

“Φύγετε. Κάντε ένα ωραίο καλοκαιρινό διάλειμμα και επιστρέψτε έτοιμοι για σοβαρή δουλειά”, είπε η Μέι.Σήμερα Τρίτη, η πρωθυπουργός αναμένεται να προειδοποιήσει τους υπουργούς ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν την διαρροή συζητήσεων του υπουργικού συμβουλίου και ότι θα πρέπει να σταματήσουν τους δημόσιους καβγάδες, μετέδωσε το Sky.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων