Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Washington Times: Οι Δημοκρατικοί παραδέχονται ότι γέμιζαν τις κάλπες στη Φιλαδέλφεια

Πριν από λίγες ημέρες ένας εκ των δικαστών των εκλογών στην Φιλαδέλφεια και ένας αξιωματούχος του Δημοκρατικού κόμματος παραδέχθηκαν την ενοχή τους ότι γέμισαν τις κάλπες υπέρ των Δημοκρατικών υποψηφίων στις εκλογές του 2014,2015,2016, με αντάλλαγμα πολλές χιλιάδες δολάρια.

Οι εισαγγελείς υπαινίχθηκαν μια ακόμη ευρύτερη συνωμοσία από έναν ανώνυμο «πολιτικό σύμβουλο», ο οποίος χρεώνει τους πελάτες του «συμβουλευτικές αμοιβές» και στη συνέχεια χρησιμοποιεί μερικά από τα χρήματα για να «λαδώσει» πολλούς αξιωματούχους της Εκλογικής Επιτροπής.

Το Γραφείο Εισαγγελέων των ΗΠΑ στη Φιλαδέλφεια κέρδισε την ένοχη ένσταση της Πέμπτης από τον Domenick J. DeMuro, ο οποίος διετέλεσε δικαστής των εκλογών, υπεύθυνος για την εποπτεία ενός εκλογικού τμήματος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ο DeMuro ήταν επίσης πρόεδρος παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο ίδιος χρέωνε έως και 5.000 $ μια εκλογή για να συγκεντρώσει ψήφους για τους πελάτες του πολιτικού συμβούλου. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο DeMuro γέμισε το ψηφοδέλτιο στις εκλογές για δικαστικούς υποψηφίους καθώς και για εκείνους που κατέβαιναν υποψήφιοι για ομοσπονδιακά, πολιτειακά και τοπικά γραφεία.

Washington Times: Democratic Party official admits to stuffing ballot boxes in Philadelphia elections
Απόδοση: Γιάννης Κουτρουμπής

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων