Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Σκι στην Παραλία της Θεσσαλονίκης: Το video που έγινε viral

Μπορεί η προταφανής κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη να ταλαιπώρησε αρκετούς από μας, ήταν όμως και η αιτία για κάποιους άλλους να εξαντλήσουν την εφευρετικότητά τους, απολαμβάνοντας το σκι… μέσα στη πόλη!!!

Μια παρέα φίλων που αγαπούν το χιόνι και τα χειμερινά σπορ, αποφάσισαν να φορέσουν τα πέδιλα του σκι τους, να δέσουν έναν ιμάντα στο αυτοκίνητό τους και να κρατηθούν από αυτόν κάνοντας σκι στη παραλία! Επιπλέον, χρειάστηκαν μια κάμερα για να απαθανατίσουν την απόπειρά τους αυτή και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησαν να γίνουν viral με πάνω από 25.000 views στο youtube!

Ο Αντρέας Μπατσίλας μιλάει στο Rizopoulos Post, στη Γιώτα Μπουγά και στη Μαρία Κυρίμη, γι αυτή τη “θεότρελή” του ίδεα!

Πώς το σκεφτήκατε;

HTML tutorial

Αγαπάμε πολύ το χίονι. Όταν μετά από 25 χρόνια είδαμε τόσο χιόνι, λέμε κάτι πρέπει να κάνουμε. Έτσι κατεβήκαμε στο κέντρο. Άλλωστε, αγαπάμε πολύ τα χιονοδρομικά, θέλαμε να ξεχάσουμε και τα προβλήματα που προκάλεσε το χιόνι (νερό, ρεύμα) και έτσι και έγινε.

Τί χρειαστήκατε για να φτίαξετε το video;

Χρειαστήκαμε πέδιλα για να μη χτυπήσουμε, ιμάντα από ένα σκουπόξυλο, το αμάξι και μια κάμερα go pro. Δε περιμέναμε να γίνει viral. Ήταν της στιγμής. Επίσης, με το video αυτό δε θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις αρχές και στον κόσμο, που βρισκόταν στο δρόμο, για αυτό και αποφεύγαμε τους κεντρικούς δρόμους. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι είναι σε κεντρικό δρόμο αλλά δεν είναι. Είναι κυρίως σε στενά.

Έπεται συνέχεια;

Θα το συνεχίσουμε, αλλά σε κάποιο ελληνικό βουνό!

Δυο λόγια για τους συντελεστές:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας που είναι πάντα εκεί για τέτοιες τρέλες: τον Γιώργο τον Γκίνη που ήταν ο πρώτος τολμηρός που προσφέρθηκε να τον τραβήξουμε με αμάξι, τον Στέργιο Κοκορότσικο και τον Σπυρέτο Εικοσιδυό που φέρανε τα οχήματα τους και μας τράβηξαν, τον Steve Ketner για την βοήθεια στις λήψεις αλλά και τον Γιάννη Μπούκλη που μας παραχώρησε τα πλάνα από το drone!

Δείτε το θεότρεο video του Αντρέα και της παρέας του εδώ:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων