Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Η Wella Professionals δωρίζει 25.000 γάντια!

«Είμαστε οι αλλαγές που επιθυμούμε να συμβούν!». Με αυτό το μότο η Wella Professionals δωρίζει 20.000 γάντια στο Ελληνικό Υγειονομικό Σύστημα και 5.000 γάντια στον ΜΚΟ Praksis.

Παρακάτω το επίσημο Δελτίο Τύπου όπως έφτασε στα email μας πριν λίγο…

«Κάθε άνθρωπος, σε ατομικό ή ομαδικό πλαίσιο, μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια να προχωρήσουμε τον κόσμο μπροστά μέσω της δύναμης της θετικής αλλαγής. Σε αυτές τις πολύ αβέβαιες συνθήκες, έχουμε δει την κομμωτική κοινότητά μας να υποστηρίζει, να εμπνέει και να στέκεται δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτσι κι εμείς, ως Wella Professionals, επιλέγουμε να υποστηρίξουμε την χώρα μας, συμβάλλοντας στη συλλογική μάχη κατά του COVID-19, με τη δωρεά 20.000 προστατευτικών γαντιών μιας χρήσης στο Ελληνικό υγειονομικό σύστημα, καθώς και 5.000 γαντιών στον ΜΚΟ PRAKSIS.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας στηρίζοντας την κοινωνία μας, με όποιον τρόπο μπορούμε, σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Παίρνουμε έμπνευση από τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία που διακρίνουν τους συνανθρώπους μας & τους επαγγελματίες υγείας. Είμαστε υπερήφανα μαζί!»

#WellaFamily #μένουμε_δίπλα_σας

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων