Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

#WoWo’s: Δημιουργήστε φυσικά… Διαδώστε digital

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός i-Dialogue, με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ, διοργανώνει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων με τίτλο #WoWo’s: Δημιουργήστε φυσικά… Διαδώστε digital.

Η δράση απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, μεγάλων αστικών κέντρων, οι οποίες έχοντας κάποιο χόμπι ή δεξιότητα (χειροποίητες κατασκευές, φωτογραφία, πλέξιμο, κεραμική, αγιογραφία, ζωγραφική, κοσμήματα, κλπ) μπορούν πλέον μέσω των τεχνολογιών του διαδικτύου να αξιοποιήσουν εμπορικά αυτή τη δραστηριότητα και να αποκτήσουν προσωπικό εισόδημα.

photo_wowos

photo_wowos1

Σε κάθε σεμινάριο θα παρουσιάζονται ιστορίες επιτυχίας γυναικών και στη συνέχεια επαγγελματίες της διαδικτυακής επικοινωνίας θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές και tips για την αποτελεσματική αξιοποίηση των νέων μέσων.

To πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 5μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια, 18450, Τηλ: 210 42 78 100.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κάνουν registration για τη δωρεάν συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων: https://www.wowos.gr

Στα σεμινάρια η είσοδος είναι ελεύθερη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων