Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Χάκερς διέρρευσαν το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones

Στο στόχαστρο χάκερ βρέθηκε το HBO, με αποτέλεσμα – σύμφωνα με δημοσιεύματα- τη διαρροή υλικού του Game of Thrones και άλλων σειρών, συμπεριλαμβανομένων επεισοδίων.

Η εν λόγω ομάδα φέρεται να έχει στην κατοχή της 1,5 terabytes δεδομένων της HBO και να έχει αρχίσει από τη Δευτέρα να διαθέτει online επεισόδια από άλλες δύο σειρές, τα Ballers και Room 104- ενώ τα μέλη της «υπόσχονται» πως επιπλέον υλικό θα αρχίσει να κυκλοφορεί σύντομα.

Όπως ανέφερε το Entertainment Weekly, η HBO από πλευράς της επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει χώρα περιστατικό cyber φύσης, ενώ σε ανώνυμο email που οι χάκερ απέστειλαν σε δημοσιογράφους, ζητούν να κυκλοφορήσουν την είδηση, υποσχόμενοι συνέντευξη σε όποιους το κάνουν καλύτερα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του ειδικού Τύπου, οι χάκερ φέρονται να έχουν υποκλέψει το σενάριο του τετάρτου επεισοδίου της έβδομης σεζόν, το οποίο είναι το επόμενο που πρόκειται να προβληθεί.Παρόλα αυτά, η HBO (που υπάγεται στην Time Warner) δεν έχει προβεί σε διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση του υλικού που εκλάπη, τονίζοντας πως είναι σε εξέλιξη έρευνα από τις αρχές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων