Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Χαρίζεται παραμυθένιο νησί για μόλις… 44 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είχατε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε για κάποιο ερημικό νησί, τότε αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που σας παρουσιάζεται! Μάλιστα, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας νησί με μόλις… 44 ευρώ!

Μετά από 24 χρόνια, ο Ντάγκ και η Σάλι Μπέιτζ αποφάσισαν να χαρίσουν με κλήρωση το αγαπημένο τους ιδιωτικό νησί στον Νότιο Ειρηνικό, το Kosrae Nautilus Resort, σε έναν ξένο.

Το ζευγάρι, που νιώθει ότι έφτασε η ώρα να φύγει από εκεί και να ζήσει κοντά στα εγγόνια του, θέλει το θέρετρο να πάει σε κάποιον που ονειρεύεται μια ζωή σε ένα εξωτικό νησί, όπως έκαναν και οι ίδιοι όταν ήταν νεότεροι.

Το νησάκι βρίσκεται στην Μικρονησία, σύμπλεγμα νησιών στον Νότιο Ειρηνικό πάνω από την Αυστραλία, η οποία είναι γνωστή για τους κοραλλιογενείς υφάλους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή προορισμό για τους δύτες.Το ζευγάρι που διαθέτει τη ξενοδοχειακή μονάδα αναφέρει πως ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να διατηρήσει του 16 εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Κάθε συμμετοχή είναι καλοδουχούμενη, με την κλήρωση να διεξάγεται στις 26 Ιουλίου.  Το μόνο κακό είναι ότι για να λάβετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να πάτε στο νησί για να δηλώσετε συμμετοχή.

Δείτε βίντεο:

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων