Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Χαστούκι του Κεφαλογιάννη στη «γραμμή» Σαμαρά!

Άλλα λέει ο πρόεδρος , άλλα κάνει ο γραμματέας της ΝΔ! Στο Μουσείο της Ακρόπολης χθες το μεσημέρι ενώπιον εκατοντάδων νέων ο Αντώνης  Σαμαράς εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της βίας των άκρων. Της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός είπε ότι η αριστερά συναντά την αναρχία με τον λαϊκισμό να αποτελεί συνδετικό κρίκο και η άκρα δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο. Τα δύό δε άκρα, όπως είπε τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία.

Ως εκ τούτου ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την καταδίκη των φαινομένων βίας με την επισήμανση πως αν της δώσουμε χώρο θα διαλύσει την κοινωνία και την προσθήκη πως “αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης”.

Ωραία ως εδώ! Φαίνεται όμως ότι ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης είτε δεν άκουσε είτε δεν ασπάζεται τις απόψεις του κ. Σαμαρά και τη «γραμμή» που έδωσε για την αντιμετώπιση των σχετικών ζητημάτων. Διότι,  πώς αλλιώς να εξηγηθεί η στάση του στην Βουλή όπου ψήφισε ‘”όχι” στην άρση ασυλίας του βουλευτή της ‘Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη για το γνωστό επεισόδιο με το “μπουγέλωμα” και το “χαστούκι” που έλαβε χώρα προεκλογικώς -ζωντανά- στον Αντέννα!

Μάλιστα τη «γραμμή»   Κεφαλογιάννη,  ακολούθησαν δύο ακόμη γαλάζιοι βουλευτές,  οι Ιωαννίδης και Καράμπελας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων