Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ξεσπά ο Σοφιανός: Ο Λιγνάδης είναι άνθρωπος του συστήματος – Θα έχει μια δίκαιη δίκη;

Ο γνωστός ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός, με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στο Πρωινό και ήταν καταπέλτης απέναντι στον κατηγορούμενο, ενώ δε μάσησε τα λόγια του, για την υπεράσπισή του και το αν και κατά πόσο θα είναι δίκαιη η δίκη του Λιγνάδη, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο του συστήματος, που δικάζεται από το σύστημα.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι απλά ένας κανονικός άνθρωπος, Λιγνάδηδες κυκλοφορούν πάρα πολλοί. Το θέμα είναι ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος που διετέλεσε διευθυντής της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Νομίζω ότι δικάζεται το σύστημα και δε δικάζεται ο Λιγνάδης. Το θέμα είναι επειδή το σύστημα δικάζει, ο Λιγνάδης θα έχει μια δίκαιη δίκη; Ένα σύστημα δικάζει τον εαυτό του.

Ο Αλέξης Κούγιας ακονίζει τα νύχια του. Είναι έτοιμος να ευτελίσει τον οποιονδήποτε μάρτυρα. Ζητάει και αναβολή κιόλας, θέλει λίγο καιρό ακόμη», συνέχισε.

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μετανιώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, μπορεί να βγει ο Λιγνάδης αθώα περιστερά. Έχω τεράστια αγωνία και αναμονή για την έκβαση της υπόθεσης. Εάν η έκβαση θα είναι στην πλευρά της κάθαρσης, το θέατρο θα είναι πιο καθαρό και υγιές», σημείωσε ολοκληρώνοντας, ο Φίλιππος Σοφιανός.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων