Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μάρεϊ

Μια μίνι κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Άντι Μάρεϊ μετά τη νίκη του πρώτου με 3-2 σετ στον πρώτο γύρο του US Open.


Αιτία οι δηλώσεις του Βρετανού στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στις οποίες εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τις δύο διακοπές του παιχνιδιού με υπαιτιότητα του Τσιτσιπά.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάρεϊ είπε: «Είναι απογοητευτικό, επειδή αισθάνομαι ότι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν λέω απαραίτητα ότι θα νικούσα, αλλά αυτές οι διακοπές επηρέασαν το τι γινόταν στο κορτ.

Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά. Αλλά δεν έχω χρόνο για αυτά. Έχασα τον σεβασμό μου για αυτόν. Πιστεύετε ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Νομίζετε ότι είναι εντάξει; Νομίζω ότι αυτά είναι βλακείες και το ξέρει καλά. Δεν ήθελα να μιλήσω στην συνέντευξη τύπου γιατί θα φαινόταν ότι απλώς ήθελα να του επιτεθώ. Είναι ενοχλητικό για εμένα, γιατί φαίνεται σαν να μην ξέρω να χάνω. Θα έκανα όμως το ίδιο ακόμα και αν νικούσα, το υπόσχομαι».

HTML tutorial

Με τη σειρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις έμαθε για τις δηλώσεις υποστήριξε πως δεν παραβίασε κανέναν κανόνα της ATP ενώ είπε πως θα επιδιώξει κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Μάρεϊ προκειμένου να λυθεί όποιο πρόβλημα έχει προκύψει:

«Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας για να μου δώσει να καταλάβω τι έκανα λάθος. Δεν νομίζω ότι πήγα ενάντια στους κανόνες. Έπαιξα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Θα μιλήσουμε για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν ξέρω πως νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαστε εκεί έξω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτό. Όσο παίζω με τους κανόνες και ακολουθώ αυτά που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Απολύτως τίποτα”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων