Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Ξέσπασμα Τσιτσιπά στο Τwitter: «Τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με συνεχόμενα τιτιβίσματα ξέσπασε εναντίον αυτών που ασχολούνται μαζί του. Ο Έλληνας τενίστας, πάντως, τόνισε πως έχει πλάκα αυτό. «Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω» έγραψε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κάνει μια ανάρτησή στο Twitter για τα Harrods που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και σχόλια, ενώ αρκετό καιρό μετά κάποιοι τον συνέδεσαν και με τα πάρτι στο Ντουμπάι τα Χριστούγεννα.

Ο Έλληνας τενίστας δέχεται… διαδικτυακά πυρά τις τελευταίες εβδομάδες και επέλεξε να απαντήσει μέσω Τwitter ποστάροντας συνεχόμενα. Μάλιστα, για πρώτη φορά ο 22χρονος αθλητής είναι αρκετά επιθετικός.

«Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό. Ο καθένας με τη διαταραχούλα του. Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω. Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν» έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων