Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Χόντρυνε πολύ το παιχνίδι ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ (Παπαδημούλη)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ίσως όπως και στον έρωτα τις χειρότερες πληγές μπορεί να στις προκαλέσει ένας/πρώην, έτσι και στην πολιτική και ειδικά για την αριστερά ο πρώην σύντροφος μπορεί να γίνει χειρότερος από τον νυν εχθρό.

Το παιχνίδι πλέον χόντρυνε πολύ ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο στη συγκεκριμένη διαμάχη εκπροσωπεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
“Πάνω από την πορεία πετούσε επίμονα ένα ελικόπτερο. Φαίνεται βρέθηκαν λεφτά για καύσιμα. Ελπίζω να έχουν και για όταν τους χρειαστούν”, έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε social media υπονοώντας το ότι η κυβέρνηση ίσως χρειαστεί να φύγει με ελικόπτερο.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης πήρε τη σκυτάλη γράφοντας:
“Με όσα γράφει περί ελικοπτέρων η Κωνσταντοπούλου, αναπαράγει μία ακραία εκ δεξιών ρητορική. Ναι στην κριτική, όχι στις αθλιότητες. Θλίψη…”, κατηγορώντας ουσιαστικά την κα Κωνσταντοπούλου για ακρο-δεξιό ύφος.

HTML tutorial

Βέβαια είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύνθημα εκφράστηκε πολύ και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στα χρόνια της αντιπολίτευσης.

Η απάντηση της κας Κωνσταντοπούλου ήταν άμεση:
“Οι νεομνημονιακοί έχετε προσχωρήσει στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αθλιότητα είναι να αυτοαποκαλείσθε αριστεροί”.

Έχουν πάντως αμφότεροι τα δίκια τους…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων