Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Χουντικό παραλήρημα από τον Παναγιώταρο μέσα στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μία φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος κατά την προσφιλή του συνήθεια ξέσπασε σε ένα εμετικό χουντικό παράληρημα υμνώντας τον χουντικό, Νικόλαο Ντερτιλή.

Από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή λέγοντας πως αυτοί οι πυροβολισμοί δεν ήταν καθόλου άσκοποι αλλά ήθελε και εκείνος και ο βουλευτής κ. Μπαρμπαρούσης να αποτίσει φόρο τιμής σε “έναν πολύ μεγάλο στρατιώτη, σε έναν ήρωα της Κύπρου”.

Μάλιστα, ο κ. Παναγιώταρος αποκάλεσε τον Χαρίλαο Φλωράκη “αρχισφαγέα καπετάν Γιώτη” λέγοντας πως από τι στιγμή που οι σημαίες ήταν μεσίστιες για εκείνον, “κάποιοι έπρεπε να βρεθούν να τιμήσουν αυτό τον μεγάλο άντρα” εννοώντας τον Νικόλαο Ντερτιλή.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν πανδαιμόνιο μέσα στη Βουλή, με τους βουλευτές όλων των κομμάτων να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν.

Εκείνος απτόητος από την κατακραυγή συνέχισε το παραλήρημα: “πείτε ό,τι θέλετε. Περαστικά σας! Τιμή μας και καμάρι μας. Όσο για τη διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία, τελειώνετε”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων