Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Χωρίς κλιματισμό μετρό-ηλεκτρικός εν μέσω καύσωνα

Χωρίς κλιματισμό κινούνται οι συρμοί του ηλεκτρικού και του μετρό εν μέσω καύσωνα, όπως καταγγέλουν πολίτες. Η κατάσταση είναι ασφυκτική και από την μια τα σκουπίδια και από την άλλη η κατάσταση στα ΜΜΜ η χώρα παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο οι πολίτες αλλά και οι ίδιο οι μηχανοδηγοί έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για την ανυπόφορη κατάσταση.

Με απάντησή της η ΣΤΑ.ΣΥ σε ηλεκτρονική εφημερίδα επιβεβαίωσε το πρόβλημα και με δήλωση της ανακοίνωσε:«Τις τελευταίες 4-5 ημέρες υπήρξε πράγματι πρόβλημα με τον κλιματισμό στα τρένα που πάνε στο αεροδρόμιο – πρόκειται για 7 συρμούς που εκτελούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Το πρόβλημα το έχουμε εντοπίσει εδώ και έξι μήνες και έχουμε παραγγείλει τα ανταλλακτικά από τότε».
Πηγές της ΣΤΑ.ΣΥ υποστηρίζουν ότι «ο αντιπρόσωπος που διαθέτει τα ανταλλακτικά δεν τα είχε και έπρεπε να τα παραγγείλει στην κατασκευάστρια εταιρεία. Όπως μας είπε είχε οικονομικό πρόβλημα. Τα ανταλλακτικά ήρθαν σήμερα, Δευτέρα».

Οι αρμόδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι από την Τρίτη 27/6 θα υπάρχει κλιματισμός στους 4 από τους 7 συρμούς που πηγαίνουν αεροδρόμιο,ενώ  εκ περιτροπής θα καλυφθούν και οι υπόλοιποι συρμοί τις προσεχείς ημέρες. Οσο για τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι  από απόψε θα αρχίσουν σταδιακά να τοποθετούνται τα ανταλλακτικά αλλά δεν ήταν σε θέση να πουν σε ποιο αριθμό συρμών θα τοποθετηθούν και σε ποιο χρονικό βάθος θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων