Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Υπάλληλοι fast food αποκαλύπτουν τα πιάτα που δεν πρέπει να παραγγείλετε ποτέ!

Όλοι γνωρίζουν πως το fast food δεν είναι ότι πιο υγιεινό υπάρχει, ωστόσο λίγοι είναι εκείνου που ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στα άδυτα των κουζινών των ταχυφαγείων.

Υπάλληλοι των εν λόγω εστιατορίων αποκαλύπτουν στη διαδικτυακή ιστοσελίδα Reddit τα πιο καλά κρυμμένα και αηδιαστικά μυστικά της δουλειά τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παρακάτω υπάλληλοι δεν τρώνε σίγουρα burgers, τηγανιτές πατάτες και κοτομπουκιές μετά από αυτά που είδαν τα… μάτια τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ανώνυμος χρήστης ανέβασε στο Reddit την εξής ερώτηση «Υπάλληλοι σε fast-food- Τι δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλουμε από εσάς»; Όλοι οι γνώστες «έτρεξαν» να απαντήσουν με αποτέλεσμα η δημοσίευση να έχει 16.000 απαντήσεις μέσα σε μία μέρα.

Την αρχή έκανε ένας άντρας ο οποίος έγραψε: «Σε ένα μαγαζάκι κοντά στο μετρό που δούλευα, το ψητό κοτόπουλο στο φούρνο, στην πραγματικότητα ήταν βραστό κοτόπουλο, το οποίο έβαζαν σε φούρνο μικροκυμάτων»

Από την άλλη, ένας πρώην υπάλληλος στα Starbucks αποκάλυψε πως όλα τα τρόφιμά τους είναι κατεψυγμένα και απλώς ζεσταίνονται, την στιγμή που οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι φρέσκα.

Ο Verne Asimov συμβουλεύει τους χρήστες να αποφεύγει οτιδήποτε έχει μέσα αβγό, καθώς όλα ετοιμάζονται το πρωί και μετά ξαναζεσταίνονται, ενώ είναι ήδη αποφλοιωμένα.

Μία άλλη καλή συμβουλή είναι να μην παραγγέλνουμε κάποιο τρόφιμο, το οποίο υπάρχει μόνο σε ένα πιάτο.

«Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση σε κάτι, τότε αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι φρέσκο ή ακόμη χειρότερα μπορεί να είναι ημερών ή και εβδομάδων», αποκάλυψε ο χρήστης Anc6.

Ένας εργαζόμενος εστιατορίου δήλωσε: «Το μόνο πράγμα που γνωρίζω καλά είναι πως κάθε σάντουιτς ή πίτα που φτιάχνεται με κοτόπουλο είναι ημερών και φτιαγμένο απ΄ότι έχει απομείνει από αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπέργκερ σχολίασαν πολλά άτομα.

Ένα από τα χειρότερα μυστικά που αποκαλύφθηκαν ήταν για τις τηγανιτές πατάτες. «Αυτό που μας έλεγε το αφεντικό μας για τις πατάτες είναι πως δεν είναι παλιές… μέχρι να πουληθούν», είπε ένας ανώνυμος χρήστης.

Οι περισσότεροι προέτρεψαν τους χρήστες να ρωτάνε για αυτό που θέλουν να καταναλώσουν. «Από την στιγμή που δεν μας ρωτάνε, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και τους το δίνουμε», πρόσθεσε ένας υπάλληλος στα Mac Donalds.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων