Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Υποψήφια με το ΚΚΕ η Ελένη Μενεγάκη

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη είναι μεταξύ των προσώπων που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Δεν πρόκειται, όμως, για τη γνωστή παρουσιάστρια, αλλά για την πρόεδρο του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας–Ιματισμού–Δέρματος, η οποία κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Πάντως, αρκετοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι κατεβαίνουν στη μάχη με το ΚΚΕ, όπως ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης στη Β’ Αθηνας, στην Α’ Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, αλλά και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια και σε αυτές τις εκλογές η Ελένη Γερασιμίδου. Παντελής Θαλασσινός αν και ήταν παρών στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων δεν θα είναι υποψήφιος. Η δημοσιογράφος Λιάννα Κανέλλη είναι υποψήφια στη Α’ Αθήνας, ο δημοσιογράφος στον ρ/ς ALPHA Χάρης Μπόλκας και ο Λεάνης Μιχάλης στην Α’ Πειραιά. Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες, όπως ο σεισμολόγος Τάσσος Σταύρος.

Επίσης, με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο Βασίλης Νικάκης πρώην διεθνής διαιτητής. Στο Eπικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων