Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Καραϊβάζ: Τον επόμενο μήνα θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Τον επόμενο μήνα επρόκειτο να δώσει κατάθεση για σοβαρή υπόθεση, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας».

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ Θεοδόσης Πάνου στο T-live, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου.

Πιθανολογείται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε παλιές δικογραφίες με πρωταγωνιστές άτομα του οργανωμένου εγκλήματος και σε εγκληματικές οργανώσεις.

Η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητεί ίχνη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των αρχών, τα οποία έχουν κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, εκρήξεις και οπλοχρησία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων