Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017:

Κριός

Οι φίλοι ή μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες και να ζητήσει την συμβουλή σας. Δεν είναι καλή ιδέα να την δώσετε τουλάχιστον σήμερα.

Ταύρος

Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας και το ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό σήμερα. Είστε δεν είστε συγχρονισμένοι είτε σας λείπουν. Μην εκνευρίζεστε.

Δίδυμοι

Τα σχέδια για ένα ταξίδι ή για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να είστε πολύ ενθουσιασμένοι για να συγκεντρωθείτε σε ότι έχετε να κάνετε. Μην ανησυχείτε για αυτό.

Καρκίνος

Οι ρομαντικές σκέψεις και τα όνειρα ενός υπέροχου απογεύματος με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο αλλάζουν από την δουλειά που πρέπει να γίνει άμεσα. Αυτό ίσως αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Μπορεί να σχεδιάζετε να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα. Ανυπομονείτε για αυτό. Οι γραφειοκρατία ίσως πάρει πολύ από τον χρόνο σας σήμερα και ίσως αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα καταφέρετε.

Παρθένος

Οι μανιώδεις επικοινωνίες που αφορούν ένα σχέδιο ή κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε μπερδεμένοι και με έλλειψη συγκέντρωσης. Πολλές σημαντικές ανησυχίες θα σας περιβάλλουν.

Ζυγός

Κάποια καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να σας γεμίσουν με ιδέες για το πως να ξοδέψετε χρήματα ειδικά για το σπίτι σας. Ίσως χρειάζεστε νέα έπιπλα ή μπορεί να σκέπτεστε να βάψετε κάποια δωμάτια.

Σκορπιός

Το μυαλό σας είναι κοφτερό και έτοιμο να αντιμετωπίσει τα πάντα. Τα μέλη της οικογένειας ή οι φίλοι μπορεί να το αντιληφθούν γρήγορα οπότε μην εκπλαγείτε να έρθουν να βοηθήσουν ή να σας συμβουλέψουν.

Τοξότης

Τα βιβλία και τα περιοδικά που σχετίζονται με τα μεταφυσικά ζητήματα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας σήμερα. Η τάση σας ίσως είναι να αφήσετε τις δουλειές της καθημερινότητας και να συνεχίσετε να διαβάζετε για αυτά τα θέματα.

Αιγόκερως

Ένας στόχος που έχετε θέσει για τον εαυτό σας ίσως φαίνεται λίγο υπερβολικός. Μπορεί να αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρετε. Αν και εύκολα αποσπάστε μπορείτε να επικεντρωθείτε αν προσπαθήσετε και αυτό πρέπει να κάνετε τώρα.

Υδροχόος

Σήμερα θα αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις με την ζωή σας. Έχετε πολλές καλές ιδέες για το τι να κάνετε σήμερα αλλά δυστυχώς η ικανότητά σας να χειρίζεστε αυτά τα σχέδια θα εμποδιστεί από άλλες ευθύνες.

Ιχθύες

Οι συζητήσεις για την θρησκεία ίσως προκύψουν μέσα στην ημέρα. Κάποιες ενστικτώδεις αποκαλύψεις ίσως σας κάνουν να θέλετε να εκφράσετε τα πιστεύω σας αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει εναντίον σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων