Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017:

Κριός

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα είναι πιο δυνατές και πιο έντονες σήμερα. Οι επιτυχίες ενισχύουν την δύναμη των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Οι ερωτικές σχέσεις ενισχύονται και προχωρούν στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης.

Ταύρος

HTML tutorial

Ένα ενδιαφέρον στην υγεία και την διατροφή μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Οι νέες ανακαλύψεις σχετικά με τα οφέλη κάποιων συστατικών, κάποιων ασκήσεων και άλλων μορφών εναλλακτικών θεραπειών μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Ίσως σκέπτεστε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο που έχει να κάνει με τις τέχνες. Όποια και να είναι η προτίμησή σας αν δεσμευτείτε τώρα θα συνεχίσετε. Η μαγειρική και η εσωτερική διακόσμηση είναι επίσης πιθανές επιλογές σας.

Καρκίνος

Αν έχετε δικό σας σπίτι ίσως μάθετε ότι η αξία του έχει αυξηθεί πολύ. Αν δεν έχετε σπίτι αλλά θέλετε να αγοράσετε τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να κοιτάτε. Οι επενδύσεις που θα γίνουν τώρα, ειδικά σε γη θα είναι καλές.

Λέων

Κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας θα σας προσγειώσουν και ίσως κάνουν την σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης. Η επικοινωνία θα είναι τρυφερή και υποστηρικτική αλλά κάποια πρακτικά θέματα όπως τα χρήματα, η δουλειά και οι προσωπικές συνήθειες ίσως συζητηθούν.

Παρθένος

Η επιθυμία να κάνετε μια συγκεκριμένα αγορά ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας σήμερα. Είναι καλή στιγμή να το κάνετε τώρα λειτουργείτε έντονα και μάλλον θα είστε καλύτεροι με τα οικονομικά σας από ότι συνήθως.

Ζυγός

Ξαφνικά φαίνεστε πιο λαμπεροί από ότι συνήθως. Μπορεί να έχετε ένα μυστηριώδη αέρα. Ο/η σύντροφός σας μπορεί να εντυπωσιαστεί. Μην εκπλαγείτε αν δέχεστε ματιές θαυμασμού από αγνώστους.

Σκορπιός

Ο ορμές σας είναι σε άνοδο σήμερα αν και είναι πιο πρακτικές παρά μυστικιστικές. Μπορεί να κοιτάτε το σπίτι σας και ξαφνικά μέσα στο μυαλό σας να κάνετε διακοσμητικές αλλαγές

Τοξότης

Είστε άτομα που σας αρέσει να είστε εξωστρεφείς και τέτοιες ημέρες όπως η σημερινή θέλετε να εξωτερικεύετε την ενέργειά σας. Μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας σήμερα αλλά μάλλον θα έρθετε σε επαφή και με άλλους.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σας και αυτό ίσως είναι κάτι που προσπαθείτε εδώ και καιρό. Η προσπάθεια και η ενέργειά σας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Υδροχόος

Είναι καλή ημέρα να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα ή σχέδια για γάμο. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σταθερή και ίσως κάποιοι εκπαιδευτικοί στόχοι έρθουν στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Η ικανότητά σας να προχωρήσετε με βάση την διανόηση και την διαίσθηση ίσως έρθει στην επιφάνεια σήμερα. Η ικανότητά σας αυτή θα ενισχύσει την καριέρα σας και τις εκπαιδευτικές σας προσπάθειες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων