Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τριτη 25 Απριλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τριτη 25 Απριλίου 2017:

Κριός

Ίσως κανένας από τους φίλους σας να μην είναι σπίτι σήμερα και μάλλον δεν θα μπορείτε να τους δείτε. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε μοναξιά. Μπορεί να σκέπτεστε ότι κανείς δεν νοιάζεται για εσάς πια.

Ταύρος

Σήμερα ίσως είστε αναγκασμένοι να μείνετε σπίτι για κάποιο λόγο. Ίσως περιμένετε κάποιον επισκέπτη ή κάποια παράδοση. Μπορεί να είστε λίγο ανήσυχοι. Σας αρέσει να μένετε σπίτι αλλά μόνοι αν το επιλέξετε.

Δίδυμοι

Κάποια έργα στην περιοχή σας μπορεί να σας δυσκολεύουν την πρόσβαση σήμερα. Η κίνηση θα είναι μεγάλη. Αν πρέπει να κάνετε δουλειές, είτε πηγαίνετε με τα πόδια ή πηγαίνετε άλλη ημέρα.

Καρκίνος

Η απογοήτευση από ένα δημόσιο πρόσωπο που πάντα θαυμάζετε μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε πολλά σήμερα. Μπορεί να αμφισβητείτε τα πιστεύω και τις αξίες που έχετε αποδεχθεί χωρίς συζήτηση στην ζωή σας.

Λέων

Η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι σήμερα. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να βγάλετε συμπεράσματα ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν νοιάζονται πια για εσάς και γι’αυτό δεν επικοινωνούν μαζί σας.

Παρθένος

Έχετε την τάση να είστε πολύ διαισθητικοί αλλά σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ μπλοκαρισμένοι.Μπορεί να προσπαθήσετε να στραφείτε στην λογική αλλά ούτε αυτό θα σας βοηθήσει. Μην νομίζετε ότι αυτή είναι μια μόνιμη κατάσταση όμως.

Ζυγός

Δουλεύετε σκληρά συνήθως, είτε πρόκειται για προσωπικό έργο, την δουλειά σας ή απλά δουλειές του σπιτιού. Σήμερα θα αισθάνεστε λίγη τεμπελιά. Μάλλον δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να βλέπετε τηλεόραση και να κάθεστε.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως θέλετε να κρυφτείτε από τον κόσμο και να απομονωθείτε. Το σπίτι σας σας ελκύει τώρα ίσως θέλετε να μείνετε εκεί. Δεν θέλετε ούτε να φάτε μαζί με την οικογένειά σας. Μην ανησυχείτε.

Τοξότης

Ένας φίλος ή ένας συγγενής μπορεί να σας προτείνει ένα ταξίδι αλλά σήμερα δεν θέλετε να πάτε πουθενά. Δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε με κανέναν. Το μυαλό σας μάλλον ασχολείται με μεταφυσικά θέματα.

Αιγόκερως

Ίσως να στεναχωρηθείτε κοιτάζοντας την οικονομική σας κατάσταση σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλούς λογαριασμούς να πληρώσετε. Είναι προσωρινό και μάλλον θα αισθάνεστε καλά αργότερα.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και ίσως φοβηθείτε από αυτό που βλέπετε. Δουλεύετε πολύ σκληρά και είστε αγχωμένοι οπότε μάλλον θα δείχνετε κουρασμένοι.

Ιχθύες

Κάτι μπορεί να συμβεί μέσα στην ημέρα όπου υποσυνείδητα θα σας θυμίσει κάτι δυσάρεστο που σας συνέβη στο παρελθόν. Μπορεί να μην θυμάστε το γεγονός αλλά οι αναμνήσεις ίσως ξυπνήσουν και σας χαλάσουν την ημέρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων