Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017:

Κριός

Ένα περίεργο, απρόσμενο τηλεφώνημα ή email μπορεί να σας μπερδέψει. Μπορεί να μην ξέρετε αυτόν που επικοινωνεί μαζί σας, οι πληροφορίες ίσως να μην βγάζουν νόημα ή μπορεί οι πληροφορίες να μην σας φαίνονται σωστές.

Ταύρος

Μπορεί η οικονομική σας κατάσταση να είναι περίπλοκη. Μπορεί να αρχίζετε να πανικοβάλλεστε. Μπορεί να ανησυχείτε άδικα. Φροντίστε όλα τα χαρτιά, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Δίδυμοι

Οι ιδέες για κάποια δημιουργικά σχέδια μπορεί να γεμίζουν το μυαλό σας αλλά ίσως είναι πολύ γενικές ή θολές. Κάντε μια λίστα αν θέλετε αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεκινήσετε κάτι σήμερα.

Καρκίνος

Μπορεί να λαμβάνεστε περίεργα μηνύματα από κάποιο κοντινό σας άτομο. Μάλλον αυτό το άτομο δεν είναι εκνευρισμένο μαζί σας. Μάλλον ανησυχεί για κάποιες αλλαγές που έρχονται στα επαγγελματικά.

Λέων

Ο τωρινός ή ένας μελλοντικός σύντροφός μπορεί να εξαφανιστεί και να μην επιστρέφει τις κλήσεις σας. Μπορεί να πανικοβληθείτε και να αναρωτιέστε μήπως δεν ενδιαφέρεται πια.

Παρθένος

Μια συγκέντρωση καλλιτεχνών ή ατόμων που ασχολούνται με πνευματικά ζητήματα ίσως γίνει στο σπίτι σας σήμερα. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά ίσως είναι κάποιο άτομο που θέλει να δημιουργήσει εντάσεις.

Ζυγός

Ένα μάθημα που ίσως θέλατε να παρακολουθήσετε ίσως προκύψει και θα θέλετε γραφτείτε αμέσως. Ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες. Αν προσπαθήσετε να κάνετε την εγγραφή από το τηλέφωνο ίσως είναι συνέχεια απασχολημένο.

Σκορπιός

Ίσως έχετε κάνει επενδύσεις. Ακόμα και αν έχετε μόνο έναν λογαριασμό με αποταμιεύσεις μάλλον θα ταραχτεί με την πτώση του χρηματιστηρίου. Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει.

Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας φαίνεται απόμακρος/η. Μην βγάζετε συμπεράσματα. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται σε κάποια εμπόδια που ο/η σύντροφός σας έχει συναντήσει στον δρόμο προς έναν στόχο.

Αιγόκερως

Ο εξοπλισμός ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα σήμερα. Είστε καλοί με την λειτουργία τους αλλά όταν υπάρχουν προβλήματα μπορεί να μην ξέρετε όσα πρέπει. Μην ανησυχείτε πολύ.

Υδροχόος

Η έλλειψη επικοινωνίας ενός φίλου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες και να σας κάνει να αναρωτιέστε αν αυτό το άτομα εξακολουθεί να νοιάζεται για εσάς. Μην ανησυχείτε. Ο φίλος σας είναι εκνευρισμένος αλλά όχι μαζί σας.

Ιχθύες

Ένα μέλος μιας ομάδας σας μπορεί να έχει φύγει χωρίς να πει σε κανέναν που πάει. Αυτό μπορεί να σας κάνει να ανησυχείτε αλλά μην εκνευρίζεστε. Ο φίλος σας μάλλον είναι καλά απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων