Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην «Athens Voice» και αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια γάμου. «Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή» τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος της για τη νέα χρονιά είναι «να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου».
Σημειώνεται πως η Ολγα Κεφαλογιάννη και Μάνος Πενθερουδάκης είχαν παντρευτεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη στις 22 Ιανουαρίου του 2010. Είχαν γνωριστεί το 2001 σε κοινή παρέα φίλων. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους απέφευγαν επιμελώς τη δημοσιότητα και ζούσαν μαζί αθόρυβα. Για τον Μάνο Πενθερουδάκη, ο οποίος διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου, ο γάμος του με την Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν ο δεύτερος. Είχε κάνει έναν ακόμη γάμο από τον οποίο είχε αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Τώρα και οι δύο τους, όπως επιβεβαίωσε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά στον εαυτό της, είναι έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Παράλληλα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο αν νιώθει απογοητευμένη για το γεγονός πως έμεινε εκτός κυβέρνησης. «Στην πολιτική οι «πικρίες» και οι εμμονές δεν κάνουν καλό. Πάντα κοιτάμε μπροστά. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να μη συμμετάσχω στο κυβερνητικό σχήμα, η οποία και εξηγήθηκε επαρκώς. Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες μιας συνολικής προσπάθειας να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα. Η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και εμείς οι βουλευτές τη δική μας.
Έχουμε μεγάλη σε όγκο και σημαντική σε ουσία δουλειά να κάνουμε. Ο βουλευτής έχει δύναμη παρέμβασης. Φωνή και χώρο διεκδίκησης. Ιδίως όταν είναι της συμπολίτευσης. Αυτός είναι ο ρόλος του και αυτό φιλοδοξώ να κάνω προς όφελος των κατοίκων της πρωτεύουσας αλλά και προς όφελος κρίσιμων θεμάτων πολιτικής, όπως είναι για παράδειγμα το δημογραφικό ζήτημα ή η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία. (…) Οι βουλευτές οφείλουμε να μιλάμε και να διεκδικούμε. Ακόμα και αν κάποιες φορές δεν γινόμαστε αρεστοί».