Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

4 τρόποι για να ζωντανέψεις την ερωτική σου ζωή αν περνάς την καραντίνα μακριά από τον σύντροφό σου

εν είχες υπολογίσει ότι θα χρειαστεί να περάσεις τόσες μέρες σε απόσταση από τον σύντροφό σου και μάλιστα εξαιτίας μιας πανδημίας. Αυτο δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να χάσεις την ερωτική σου διάθεση. Μπορεί κάποιες φορές στην καραντίνα το σεξ να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σκέφτεσαι αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να μην χαθεί η σπίθα με τον σύντροφό σου. Αν, λοιπόν, δεν έχετε αποκλειστεί μαζί στο ίδιο σπίτι ακολούθησε τους 4 παρακάτω τρόπους για να ζωντανέψεις τα πράγματα. Με την ελπίδα ότι σύντομα θα είστε όχι απλά στο ίδιο σπίτι αλλά και το ίδιο κρεβάτι

1. Sext!

Είναι όσο απλό όσο ακούγεται. Το sexting δεναπαιτεί να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου στον σύντροφό σου ή να του μιλάς πρόστυχα. Ειδικά αν αυτό δεν είναι καθόλου το στιλ σου. Είναι λίγο παρεξηγημένο και πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια πρακτικοί που επιλέγουν οι ανώριμοι άνθρωποι. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί το sexting να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σου ζωή.

Προφανώς, το να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες είναι μία πτυχή του. Αν σε κάνει να νιώθεις άβολα, μπορείς να δοκιμάσεις φωτογραφίες που δεν φαίνεται το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να στείλεις κοντινά από τα επίμαχα σημεία. Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της εικόνας ενός εσωρούχου και τον αντικατοπτρισμό του στον καθρέπτη ή μια λεπτομέρεια από το σουτιέν σου, τα πόδια σου ή οι ώμοι σου (θεωρούνται το πιο σέξι σημείο του σώματος). Ή παίξε με όλα. Άλλωστε όταν νιώθεις αμήχανα ίσως είναι και πιο σέξι για τον σύντροφό σου. Εκείνος θα είναι χαρούμενος με ότι και να του στείλεις.

Παρόλα αυτά το sexting δεν έχει να κάνει μόνο με γυμνές φωτογραφίες. Μπορεί να είναι απλά ανταλλαγή μηνυμάτων για το σεξ. Δεν χρειάζεται να έχει μεγαλύτερο βάθος από αυτό. Μιλήστε για το τι θα θέλατε να κάνετε αν ήσασταν μαζί, πού θα αγγίζατε ο ένας τον άλλο, τι στάσεις θα δοκιμάζατε, πώς θα ξεκινούσατε το σεξ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες.

2. Δοκίμασε το τηλεφωνικό σεξ

Μπορεί εδώ να σου έρχεται στο μυαλό το επεισόδιο από το Sex and the city όπου η Miranda κάνει τηλεφωνικό σεξ με έναν δικηγόρο από το Σικάγο. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο έντονο όσο αυτό. Ή μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο. Το τηλεφωνικό σεξ ακούγεται αμήχανο αλλά θυμήσου: είναι με κάποιον που εμπιστεύεσαι κι αν είναι πρόθυμος να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να πει όλα όσα θέλει να κάνει μαζί του, δεν είναι καθόλου περίεργο αν κάνεις κι εσύ το ίδιο. Ίσως είναι εύκολο να σταθείς στην περιγραφή των συνηθισμένων στάσεων ή κινήσεών σας αλλά μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να το πας σε άλλο επίπεδο και να περιγράψεις νέα πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

3. Πες του το όταν σε φτιάχνει

Ακόμα κι αν δεν κάνεις sext, πες στον σύντροφό σου ότι είσαι ερεθισμένη και ότι τον σκέφτεσαι. Είναι σέξι να ακούει ο σύντροφός σου ότι τον σκεφτόσουν παρακολουθώντας το μάθημα της yoga στο instagram ή βλέποντας μια σειρά στο Netflix. Εξαρτάται βέβαια και ο λόγος που τον σκεφτόσουν αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ωστόσο αν η σκέψη του σε έκανε να νιώθεις ξαναμμένη είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς. Σίγουρα θα το θυμάται την επόμενη φορά που θα κάνετε τηλεφωνικό σεξ ή sext.

4. Μίλα για τις φαντασιώσεις σου

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας.Όχι μόνο γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να φτάσεις στο τηλεφωνικό σεξ αλλά θα σας επιβεβαιώσει πως όταν η καραντίνα τελειώσει θα έχετε σχέδια που πρέπει να δρομολογήσετε στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν μιλήσεις για την φαντασίωσή σας για τρίο πρέπει και να το κάνετε αλλά η περιγραφή του τι θα κάνατε και πώς θα σας βάλει στο παιχνίδι. Αν δεις ότι έχετε εντελώς διαφορετικές φαντασιώσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να τις συζητήσετε και να καταλήξετε στο τι σας αρέσει και τι όχι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων