Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

ΑΕΚ: Στο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από χθες ο Νεστορίδης – Μεγάλη αγωνία για την υγεία του

Στο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από χθες ο Νεστορίδης – Δέχεται τη φροντίδα των γιατρών, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρξε άμεσο και έντονο ενδιαφέρον από την υφυπουργό Υγείας κ. Ζωής Ράπτη.

Μεγάλη αγωνία επικρατεί από χθες το απόγευμα όταν έγινε γνωστό πως ο Κώστας Νεστορίδης πάει στο νοσοκομείο έχοντας κοροναϊό. Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Γιώργος και αμέσως όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό της οικογένειας Νεστορίδη.

Από χθες ο Νέστορας είναι στο νοσοκομείο Σωτηρία και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα από την εξειδικευμένη κλινική του νοσοκομείου. Η ΑΕΚ επικοινώνησε με την οικογένεια Νεστορίδη, προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό, ενώ υπήρξε άμεσο και έντονο το ενδιαφέρον της υφυπουργού Υγείας κ. Ζωής Ράπτη.

Μάλιστα, η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί και δημόσια την υφυπουργού για το πραγματικό της ενδιαφέρον. Τα συμπτώματα του Νέστορα δεν ήταν ιδιαίτερα έντονα, όμως είναι σαφές πως λόγω της ηλικίας του (την Τρίτη έκλεισε τα 92), ο υψηλός πυρετός προκάλεσε ανησυχία. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νεότερο από τους γιατρούς.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων