Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αφήνει τη ΝΔ για τον ΠΑΟΚ ο Παπαμιμίκος;

Απο τη σουίτα των φιλοξενούμενων του σταδίου Καραϊσκάκη παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης. Μεταξύ όσων των συνόδευαν ήταν η ανιψιά του και πλέον στενή του συνεργάτιδα Σόνια Σαββίδη και ο σύντροφός της, γενικός γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με τον οποίο το καλοκαίρι θα παντρευτούν στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του Παπαμιμίκου εκεί δεν ειναι προφανώς τυχαία.

Συζητήσεις που ακούγονται στην πόλη θέλουν τον Παπαμιμίκο μετά το συνέδριο της ΝΔ τον Απρίλιο, οπότε και θα ολοκληρώσει τη θητεία του στη θέση του γραμματέα, να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και να επικεντρώνεται όχι μόνο στη δικηγορία αλλά και στα διοικητικά του “δικέφαλου”. Σε αυτές τις συζητήσεις -και όπως μεταφέρουν τα neapolitika.wordpress.com– δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα είναι απλώς σύμβουλος του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ ή θα αναλάβει και επισήμως κάποια θέση στη διοίκηση. Θυμίζω πως η θέση του αντιπροέδρου είναι κενή μετά την παραίτηση του Νίκου Βεζυρτζή… Πάντως ήδη ο λόγος του περνάει σε ότι αφορά την ασπρόμαυρη ΠΑΕ…

Σημειώνεται ακόμη πως ο Παπαμιμίκος ήταν απο τους κεντρικούς παράγοντες που έφεραν κοντά τον Ιβάν Σαββίδη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον ομογενή επιχειρηματία όχι μόνο να δίνει το παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ στο Παλέ Ντε Σπορ τον Νοέμβριο αλλά και να στηρίζει ενεργά την υποψηφιότητά του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων