Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Αληθινή η σφαίρα στο όπλο με το οποίο σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας ο Άλεκ Μπόλντουιν

Την Πέμπτη, ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε, τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς όταν το όπλο – ρέπλικα που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Από την πλευρά του ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν, δηλώνει «συντετριμμένος» από τον θάνατο τη διευθύντριας φωτογραφίας, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος στα γυρίσματα μιας ταινίας γουέστερν στο Νέο Μεξικό.

«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς» έγραψε στο Twitter ο 63χρονος σταρ. «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η Χαλίνα Χάτσινς, η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων