Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε στους επικριτές της μέσω Instagram

Το περασμένο Σάββατο, η δημοφιλής τραγουδίστρια Άκηστις Πρωτοψάλτη, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων συμμετείχε στο πρότζεκτ «Από τον Δρόμο με αγάπη» και η εν κινήσει συναυλία της στους δρόμους και τις γειτονιές της ελληνικής πρωτεύουσας, προκάλεσε πολλά σχόλια.

Μολονότι πολλοί θεώρησαν καλή την ιδέα του Δήμου Αθηναίων, να διοργανώσει μια τέτοια συναυλία, για να τονώσει το ηθικό όλων, μετά από πολλές εβδομάδες σε καραντίνα, υπήρξαν και πολλοί που μέσω social media, έσπευσαν να ασκήσουν σφοδρή κριτική στην τραγουδίστρια.
Μεταξύ αυτών που φάνηκαν να αντιδρούν, ήταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης, που ως συνθέτης έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Πρωτοψάλτη και μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Τόσο μέσω Facebook, όσο και μέσω twitter, o Σταμάτης Κραουνάκης τόνισε πως δεν ήθελε να συνδεθούν τα τραγούδια του με τις πρωτοβουλίες μιας “δεξιάς” κυβέρνησης.

«Εγώ δε θέλω το τραγούδι Μου, Στου Κούλη τα Λημέρια» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter

Πάντως η Άλκιστις με μια ανάρτησή της στο Instagram και δυο ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την συναυλία της (η μία τραβήχτηκε έξω από το αθηναϊκό νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”) ευχαρίστησε τους πάντες και έστειλε ένα μήνυμα και για τους επικριτές της.

«Το δικό μου «ευχαριστώ» σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία :Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν … Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό ! Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα
συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με
τραγούδια και δάκρυα χιαστή …

Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris

τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία.

«Απ το δρόμο με αγάπη»
Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!!

Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν”ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς .

Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικής ,συνεχίζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε !» έγραψε η τραγουδίστρια.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων