Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

Αναβρασμός επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της απαίτησης των δανειστών να πωληθούν μονάδες της ΔΕΗ. Ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, επιχείρησε, χθες, να κατευνάσει τους βουλευτές των βουλευτών Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών της συγκυβέρνησης.

Πληροφορίες φέρουν τον υπουργό Ενέργειας, να έχει επίσης πει ότι η συζήτηση με τους δανειστές αφορά σε λιγνιτικές μονάδες και ότι θα μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό που θα γίνει και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας (δηλαδή εταιρείες όπως τα ΕΛΠΕ). Προσθέτοντας, αυτό είναι κάτι που έχουν αποδεχτεί οι θεσμοί.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας έστειλε μέσω διαρροής μήνυμα προς τους διαφωνούντες, ότι κανείς δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Την Παρασκευή, ο Γ. Σταθάκης θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα συμμετέχει σε έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ την ίδια μέρα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου θα ενημερώσουν βουλευτές στην Βουλή.

σχετικα αρθρα

149 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img