Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ρισκάρουν τη ζωή τους για να περάσουν διάβαση τρένου

Πεζοί και οδηγοί αυτοκινήτων διακινδυνεύουν τη ζωή τους, προσπαθώντας να κερδίσουν σε ταχύτητα τρένα στο σημείο των διαβάσεων.

Οδηγός αυτοκινήτου δεν δίνει σημασία στην κατεβασμένη μπάρα και για κακή της τύχη παγιδεύεται στις γραμμές. Η γυναίκα κατάφερε τελικά με ελιγμούς να βγάλει το αυτοκίνητο από τις γραμμές, αποφεύγοντας μια μοιραία σύγκρουση.

Ένας ποδηλάτης, τέλος, με υπερβολική ταχύτητα, δεν έχει γρήγορα αντανακλαστικά και τελικά, το βίντεο τον δείχνει να χτυπά το κεφάλι του στην μπάρα και να βρίσκεται στο έδαφος.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από τη Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών σε μια εκστρατεία για την ασφάλεια, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο με μια σειρά παραβάσεων στις γραμμές των τρένων. Περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι έχουν διαπράξει τέτοιου είδους αδικήματα το περασμένο έτος και 2.500 εντοπίστηκαν και τιμωρήθηκαν με πρόστιμα. «Έχουμε δει μια πτώση του αριθμού των παραβάσεων στις διαβάσεις, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που διακινδυνεύουν τις ζωές τους», δήλωσε επιθεωρητής των αρχών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων