Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα με μια σφαίρα στο κεφάλι

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας 33χρονος στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα ημιώροφου.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες, θεωρούν ως πιο πιθανό σενάριο εκείνο της αυτοκτονίας, καθώς οι πόρτες του σπιτιού ήταν κλειδωμένες.

Tο θύμα ήταν ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα.

Ο 33χρονος είχε χωρίσει με την σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν τον άφηνε να βλέπει το παιδί τους και ο ίδιος, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος ψυχολογικά.

Οι γονείς του και η αδελφή του τον αναζητούσαν και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Τότε ειδοποίησαν την Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Αμέσως όταν ειδοποιήθηκαν, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι.

Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ ότι ο χώρος δεν έμεινε ανέπαφος και ότι το όπλο μετακινήθηκε, όπως και το ότι το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου για αρκετή ώρα μετά το συμβάν δεν βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων