Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση Μαρέβας σε Γιαννούλη: Φτιάχνουμε μάσκες και τις δίνουμε δωρεάν

Η σύζυγος του πρωθυπουργού μέσω twitter απάντησε στο ειρωνικό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση στο ειρωνικό tweet του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη για την εταιρεία Zeus and Dione έσπευσε να δώσει η σύζυγος του πρωθυπουργού και επιχειρηματίας Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Το πρωί, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ειρωνευόμενος την παραγωγή μασκών από τον Θανάση Νταβέλη, μέτοχο στην εταιρεία Lariplast, ο οποίος εμφανιζόταν σε φωτογραφίες με στελέχη της ΝΔ, έγραψε: «Μάσκες ράβει η @ZeusDion»;

Η κ. Γκραμπόφσκι δεν άφησε το tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κάτω. «Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιαχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρεάν», έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Δεν παρέλειψε, δε, και τη λεπτή ειρωνεία. «Το σωστό account είναι @ZeusnDione», έγραψε, ως υστερόγραφο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρωθυπουργού μέσω twitter σπεύδει να ακυρώσει την κριτική που της ασκείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα της ασκούν βουλευτές της αντιπολίτευσης. Τον περασμένο Αύγουστο, είχε απαντήσει στον βουλευτη΄του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα. «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;», έγραψε τότε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.», έγραψε τότε η κ. Γκραμπόφσκι, κλείνοντας τη συζήτηση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων