Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Ashley Graham: To plus size μοντέλο παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Αποτελεί πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα plus size model του πλανήτη. Η πληθωρική Ashley Graham έλαμψε ξανά απενοχοποιώντας τις καμπύλες της τις οποίες φρόντισε να αναδείξει στο BoF 500 Gala του Fashion Week της.

Η Ashley Graham εμφανίστηκε με λευκό μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε υπέροχα το μπούστο της, το οποίο μάλιστα άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του δεξιού ποδιού της.

Η ιστορία της Άσλεϊ ξεκινάει όταν έγινε το πρώτο μοντέλο με καμπύλες που βρέθηκε στις σελίδες του Sports Illustrated στο τεύχος με τα μαγιό. Σήμερα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της βιομηχανίας.

«Να μιλάς στον εαυτό σου μέσα από τον καθρέπτη με ευγένεια. Αν λες συνέχεια πως είσαι άσχημη, τότε θα το πιστέψεις. Αν μόνο μια φορά κοιτάξεις τον εαυτό σου και να του μιλήσεις, θα επικοινωνήσεις», αναφέρει.

Παράλληλα, η Άσλεϊ υπογραμμίζει πως είναι σημαντικό για τις γυναίκες να κάνουν φιλοφρονήσεις σε άλλες γυναίκες διότι «δεν είναι αρκετό να το κάνουν μόνοι οι άλλοι».
ashley4385D827500000578-3790035-Back_again_Ashley_Graham_returned_to_the_New_York_Fashion_Week_r-m-39_1473944738598ashley-graham-thick-thighs

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων