Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος της χρονιάς

Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πάρα πολύ τυχεροί.

Όπως ένας ο Γάλλος που κληρονόμησε ένα σπίτι από έναν συγγενή που αποβίωσε, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι εκεί μέσα κρυβόταν ράβδοι χρυσού και χρυσά νομίσματα που ζύγισαν συνολικά 100 κιλά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ”Guardian”, ο θησαυρός είναι αξίας 3.5 εκατ. ευρώ και ήταν «πολύ καλά κρυμμένος». Κάτω από τα έπιπλα, κάτω από σωρούς υφάσματος, στο μπάνιο και σε πολλά άλλα μέρη μέσα στο σπίτι.

Ο τυχερός νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού ανακάλυψε αυτόν τον αναπάντεχο θησαυρό όταν άρχισε να μετακινεί τα έπιπλα. Αρχικά βρήκε ένα τενεκεδένιο κουτί με νομίσματα το οποίο ήταν βιδωμένο κάτω από ένα έπιπλο. Το ένα οδήγησε στο άλλο, μέχρι που τελικά βρήκε το καλύτερο από όλα: ράβδους χρυσού που ζύγισαν 12 κιλά. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο χρυσός αγοράστηκε τη δεκατία του ’50 και του ’60, ενώ όλα τα πιστοποιητικά αυθεντικότητας βρέθηκαν επίσης μέσα στο σπίτι.

Βέβαια υπάρχει μια σημαντική υποσημείωση: Ο Γάλλος που ανακάλυψε τον χρυσό θα πρέπει να πληρώσει το 45% του φόρου κληρονομιάς, αλλά και αναδρομικούς φόρους για εώς και τρία χρόνια, εάν ο αποθανών δεν είχε δηλώσει τους θησαυρούς του.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων