Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Αύγουστος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Πως θα είναι τα αισθηματικά τον Αύγουστο 2021; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Αύγουστο από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Αύγουστο 2021;

Καλό μήνα σε όλους!!! Μήνας ευκαιριών θα είναι ο Αύγουστος, θα έχει άμεση επίδραση στην εξέλιξη των επαφών. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν θετική πορεία, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί, κάποιοι θα ερωτευτούν, οι αποφάσεις θα παρθούν σχετικά γρήγορα. Ο νέος μήνας θα κινήσει τα νήματα με τον δικό του τρόπο, θα δημιουργήσει ανοίγματα και πεδία δράσης. Τα ζευγάρια που διανύουν μακροχρόνια πορεία θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, σε επισημοποιήσεις, ή σε κάποια συγκατοίκηση.

Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για να πάρουν πρακτική υπόσταση οι κοινές επιθυμίες. Οι ελεύθεροι ή χωρισμένοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν επιστροφή στα παλιά ή αν επιθυμούν μια ολοκαίνουργια σχέση διαφορετική από την προηγούμενη. Οι γνωριμίες θα γίνονται με ευκολία, στους προσωπικούς διαλόγους θα υπάρχει απελευθερωμένη διάθεση. Οι δυναμικοί χαρακτήρες δεν θα χάσουν τις ευκαιρίες, οι πιο διστακτικοί καλό θα είναι να αποφύγουν τις χρονοτριβές, θα απαιτείται αποφασιστικότητα.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων