Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Βολεύονται 160 στο ΥΠΕΘΑ

Συνθήκες εκτροπής δημιουργούν κάποιοι στην κυβέρνηση 48 ώρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον της χώρας. Την ώρα που ο κοσμάκης ξεφτιλίζεται για όγδοη ημέρα έξω από ΑΤΜ για 60 ευρώ και τελειώνουν αποθέματα σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ, κάποιοι συνεχίζουν το καταστρεπτικό έργο τους.
Μετά το βόλεμα του συντρόφου της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στην ΕΥΔΑΠ, το διορισμό τεχνικού συμβούλου με 2.300 ευρώ στη Βουλή και το βόλεμα 3.000 δικών τους παιδιών χάρη στον Γιώργο Κατρούγκαλο, ήρθε η ώρα του Πάνου Καμμένου. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικής Ασφάλειας, πλωτών και εναέριων αποστολών αποφάσισε και ενέκρινε το αίτημα του γ.γ. του υπουργείου του να τοποθετήσει 160 «αλεξιπτωτιστές» του ρουσφετιού, μερικές ώρες πριν κριθεί το «Ναι» ή «Όχι» στην καταστροφή. Όπως φαίνεται η μπάλα έχει χαθεί πλέον παρότι ο Πάνος Καμμένος διαβεβαιώνει ενώπιον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι «οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό».

Στα μουλωχτά, όπως συνηθίζεται από τον Ιανουάριο, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι σχετικές αποφάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τις οποίες αποφασίστηκε και διατάχτηκε το άνοιγμα 160 προσωποπαγών θέσεις νυχτοφυλάκων, καθαριστριών, εργατών, φορτοεκφορτωτών, κλητήρων, βοηθών αποθηκάριων, τραπεζοκόμων, πλυντών μαγειρικών σκευών και επιτηρητών αγωγού καυσίμων

Παιδιά με το μαλακό! Το καλάμι δεν είναι ελικόπτερο από τη Σχολή Ευελπίδων για τέτοιες υπερπτήσεις, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλο ειδικό βάρος. Άσε που με τέτοιες «μεταρρυθμίσεις», 48 ώρες πριν από το δημοψήφισμα, καταλαβαίνουμε το σύνθημα στον τοίχο της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια: «Τόση Δημοκρατία, ούτε στη χούντα». 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων