Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

«Breaking Bad»: H καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα

Ο λαός της ιστοσελίδας LADbible αρέσκεται στο να παίρνει μέρος σε ψηφοφορίες και να δίνει τα δικά του βραβεία. Μετά την ψηφοφορία που έβγαλε ως κορυφαίο James Bond όλων των εποχών τον Daniel Craig, μπήκε στην διαδικασία να ψηφίσει την καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα. Και τα αποτελέσματα έφεραν στην κορυφή την σειρά «Breaking Bad».

Η δραματική τηλεοπτική σειρά που στην Ελλάδα προβλήθηκε από το Mega Channel και σήμερα είναι διαθέσιμη στο Netflix, περιστρέφεται γύρω από τον Walter White, έναν καθηγητή χημείας που αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα. Όταν μαθαίνει πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο με καρκίνο των πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να δημιουργεί και να παράγει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Jessy Pinkman, ώστε να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της οικογένειάς του.

Μάλιστα αν κρίνουμε από τον ανταγωνισμό που είχε, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αποτελεί έκπληξη που το «Breaking Bad» θεωρείται η καλύτερη σειρά των τελευταίων 20 ετών. Ή των πρώτων 20 ετών του 21ου αιώνα, αν θέλετε. Η μάχη ανάμεσα στο Breaking Bad και το Game of Thrones ήταν τεράστια και μάλιστα το αποτέλεσμα δίχασε τον κόσμο, καθώς αρκετοί δεν μπορούσαν να χωνέψουν με τίποτα την ήττα της δικής τους αγαπημένης σειράς.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς και γιατί το «The Sopranos» δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική λίστα. Η απάντηση είναι απλή. Η εμβληματική σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 και έτσι έχασε για λίγο την ευκαιρία της. Συγγνώμη, αλλά βιάστηκαν.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων