Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Covid-free συναυλία: Το συγκρότημα Flaming Lips και το κοινό τους διακεδάζουν μέσα σε… ατομικές φούσκες

Οι Flaming Lips, το ροκ συγκρότημα από την Οκλαχόμα πήγε την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού ένα βήμα παραπέρα. Το απόγευμα της Δευτέρας έδωσαν μια πολύ διαφορετική συναυλία χρησιμοποιώντας πλαστικές ατομικές φούσκες, μέσα στις οποίες κλείστηκαν αυτοί και το κοινό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#FlamingLips 💟☮️💟☮️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flaming Lips 🌈❤️✨ (@iloveflaminglips) στις

Η ιδέα, όπως ανέφερε ο frontman της μπάντας Wayne Coyne, προήλθε από ένα σκίτσο του, το οποίο σχεδίασε τις πρώτες ημέρες της πανδημίας. “Ζωγράφισα τους Flaming Lips κατά τη διάρκεια ενός σόου το 2019. Ήμουν μέσα σε μια φούσκα άλλα όλοι υπόλοιποι βρίσκονταν κανονικά στον χώρο. Και τώρα οι Flaming Lips κάνουν συναυλία το 2020. Το ίδιο σενάριο, όμως τώρα, τόσο εγώ όσο και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε όλοι σε μια πλαστική φούσκα”.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως η όλη διοργάνωση ήταν περισσότερο ένα είδους κοινωνικό “σχόλιο” αναφορικά με τον τρόπο που έχει δομηθεί η κοινωνία ελέω κορονοϊού. Όπως υπογραμμίζει, δεν πιστεύει ότι η πανδημία θα κρατήσει τόσο, ώστε το “πείραμα” με τις φούσκες να καθιερωθεί ως μια κανονικότητα.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων